Home » Voorspelling

 

Visioen

Een visioen is een droombeeld of verschijning, ervaren als het bovennatuurlijk of mystiek schouwen van beelden waar een voorspellend vermogen aan wordt toegeschreven.

 

Asielzoeker

Toen de hele stroom asielzoekers een aantal jaar geleden naar Nederland kwam, dacht ik: ‘daar zijn we mooi klaar mee in dat kleine landje’. Want wij zitten al vol en de meeste kunnen zich ook niet gedragen, want ze denken dat ze hier alles mogen en kunnen. Zij hebben nu eenmaal hele andere normen en waarden. De vrijheid die ze hier krijgen kunnen ze niet aan en maken daarom misbruik van de situatie. In Nederland zijn de straffen om je broek aan flarden te lachen. Zus wat houd ze tegen?

Onderweg zei ik tegen mijn vrouw als de asielzoeker de kans krijgen dan slachten ze de schapen hier en nemen ze het mee. Toen ik dat zei kreeg ik beelden door. Een paar weken later kreeg ik het nieuws te horen. Er waren een heleboel schapen vermoord en zoek geraakt. En wie kreeg de schuld? De herdershonden, want die hadden de schapen aangevallen. Het is heel erg jammer dat dit soort situaties in de doofpot worden gestopt en ik kan je zeggen dat het werk is geweest van die asielzoekers en niet van die honden. Ik was zo kwaad en teleurgesteld dat de regering dat maar toe laat.

 

 

Een kennis vertelde tegen mij dat hij een paar weken naar het buitenland ging voor zijn werk. Toen hij dat vertelde kreeg ik door dat er ingebroken zou worden bij hem. Het rare is dat ik op dat moment niets kon zeggen. Een maand later kwam ik hem tegen en hij nodigde mij uit voor een kopje koffie. En hij vertelde mij dat er was ingebroken bij hem op het moment dat hij op zaken was. Ze hadden een televisie meegenomen en meer ook niet. Ik vond het heel erg rot voor hem en ook op dat moment kon ik het niet zeggen tegen hem.

 

 

Soms heb je van die dagen dat je lekker aan de wandel ben en dan loop je door de natuur en je zie de vlinders, bijen, libellen en nog vele ander dieren. Op een gegeven moment werd mijn aandacht getrokken door een vliegtuig in de lucht en ik keek omhoog en ik kreeg het antwoord door dat er een vliegtuig zou neerstorten op een flat. Drie maanden later was het zover. Er was een vliegtuig boven op flat gestort in Amsterdam (Bijlmermeer.)

 

J de Bruijn

VOORSPELLING

In het verleden had ik een voor spelling gedaan en dat ging over ‘overstroming.’

Toen ik deze beelden door kreeg was het niet om blij van te worden en wat ik zag was dat heel veel dieren, mensen en kinderen  waren verdronken en het water stond meters hoog. Als ik mezelf niet zou kunnen redden dan zou ik ook verdrinken en daar kreeg ik ook beelden van door. De rillingen liepen over mijn rug toen ik dat zag.

Wanneer dat zal gebeuren dat weet niemand, maar dat het gaat gebeuren  staat vast. Wat ik je wel kan vertellen, dat eerst de situatie die nu heerst over de wereld  eerst erger gaat worden en als dat eenmaal zo is, dan komt het water naar ons toe en zullen helaas velen verdrinken. Er zal een klein deel van de mens blijven bestaan. Als dat allemaal gebeurt is  dan begint er weer een heel  nieuw tijdperk die (bijna) alleen maar bestaat uit liefde en respect voor elkaar. Veel meer mensen dan nu op dit moment zullen zich zeer spiritueel gaan ontwikkelen waarbij zij uiteindelijk veelvuldig telepathisch contact zullen hebben. Hier gaan nog vele jaren overheen.

Mensen moeten hun geld goed in de gaten houden en zorgen dat ze niet te veel geld hebben staan op hun bank, want dat ben je straks kwijt, want je spaart niet voor je zelf maar voor de fiscus en de banken. Want je gaat ervan uit dat het veilig is. Nou vergeet het maar. Ook wanneer straks de overstroming plaats zal vinden dan kan je niet meer bij je geld en daar heb je je hele leven dan hard voor gewerkt.

Als ik u was dan zal ik een nood pakket klaar zetten.

Wat heeft u nodig?

 • radio op batterijen of opwindbare radio, afgestemd op de rampenzender
 • zaklamp
 • extra batterijen
 • eerstehulp kist met eerstehulp handboek
 • lucifers in waterdichte verpakking
 • waxinelichtjes
 • warmhouddekens
 • gereedschapsset
 • waarschuwingsfluitje

En daarnaast:

 • flessen water en houdbaar eten
 • contant geld en kopieën van identiteitsbewijzen en verzekeringspapieren
 • reservesleutels van huis en auto
 • plattegrond van de omgeving, een autokaart en een lijstje met de telefoonnummers van mogelijke opvangadressen
 • desinfecterende handgel
 • verzorgingsartikelen zoals wc-papier, zeep, en maandverband
 • medicijnen op doktersvoorschrift.

  J de Bruijn

Copyright