Home » Verhalen » Entiteiten

Entiteiten

Mijn eerste ervaring met een entiteit.

Ik was 22 jaar en woonde alleen. Het gebeurde rond 16.45 en 18.00 uur.

Ik kwam thuis van mijn werk en ging even zitten om te relaxen. Naar ongeveer een kwartier liep ik de badkamer in om mijn tanden te poetsen, wat ik al heel raar vond.

Maar goed, terwijl ik daar mee bezig was, voelde ik een hand over mijn rug strijken en de rillingen liepen over mijn rug en nog geen seconden later werd er een hand op M’n schouder gelegd. Ik stond stokstijf met mijn tandenborstel in mijn mond van angst en er spookten allerlei gedachten door mijn hoofd. Ik  durfde niet om te kijken en na 2 tellen draaide ik mij voorzichtig om maar zag niemand en zocht het hele huis door, maar er was niemand te zien. Ik ging even zitten op de bank om van de schrik bij te komen en terwijl ik zat werd mijn aandacht afgeleid en ik keek naar mijn hal. Op dat moment verscheen er een hele grote gedaanten in mijn hal. Ik was niet bang, maar blij.

 

---------------------------------------------------------o-------------------------------------------------------

Negatieve entiteit

Op een avond stapte ik in bed en terwijl ik dat deed kwam er iemand naast mij liggen. Ik zag het  matras zakken. En dacht: “He wat moet dat?” Het voelde niet goed aan en ging met positieve gedachten aan de gang met hem en zei: “Oké, je mag alleen deze nacht blijven maar de volgende dag moet je wel weg zijn.” En hij is ook netjes verdwenen de volgende ochtend  en niet meer terug gekomen.

 

Positieve entiteit

Laatst lag ik onder de zonnebank en zij pakte mijn grote teen beet. En even later zei ze, “Johan! Met andere woorden, word het niet eens tijd om er onderuit te komen.

 

Hier heb ik een heel mooi verhaal.

Op een dag kreeg ik een boodschap door voor een persoon, maar ik kon heel die persoon niet. Per mail gaf ik de boodschap door en ze bedankt mij hier voor. Zij was zelf medium en vroeg mij hulp en die heb ik dan ook met liefde gegeven. Onze contacten werden steeds meer en zij kwam geregeld op de chat. Zij vertelde over haar dochter dat ze dat nog niet verwerkt had en dat ze daar best wel moeite ermee had. Maar dochter was gehandicapt en kon ook niet normaal praten, dus moeder en dochter communiceerde telepathisch met elkaar. Maar goed. Op een avondgebeurde er iets moois. Zij kwam weer op de chat omdat ze mijn steun nodig had.

Na 10 min chatten voelde ik een persoon naast mij staan en ik gaf daar even geen aandacht aan en een paar seconde was ze weg, maar het duurde niet lang voor ze weer naast mij stond. Zij raakte mijn hoofd aan en toen werd het mij duidelijk. Ik zei tegen persoon waar ik mee op de chat was. “zit jou dochter vaak met je haar te spelen”? Ja zei ze. Oké, zij is nu bij mij. Toen ik dat zei  liepen de tranen over mijn wangen en ik gaf de boodschappen door. Ook zij hield het niet droog en zei: “jo jij bent bevoorrecht, want zij maakt niet zo gauw contact met andere. Ze was een mooi en een heel lief kind en voelde heel veel liefde bij haar aan. Ik bleef boodschappen doorgeven en ze was gewoon niet meer bij me weg te slaan.

Dit heeft een half uur geduurd en ik bedankte haar en beloofde haar dat ik haar moeder verder zal helpen. Na deze gebeurtenis moest ik even bijkomen, wand dat vreet energie.

Haar dochter is nog een paar keer langs geweest.

 

                                                        -----------------0---------------

 

CONTACT MET HAAR MOEDER.

Op een dag belde ik mijn vriendin op en terwijl ik met haar in gesprek was voelde ik een persoon naast mij. Ik had een groot vermoede dat het haar moeder kon zijn, maar zeker weten deed ik het niet. Zij verteld over haar moeder en haar dochter over een sterke band die ze met elkaar hadden. Even later zei ik tegen haar dat ik een persoon naast mij voelde, waar zij weer op antwoorden: “misschien is het mijn moeder omdat wij over haar hebben.” Toen ze dat zei gebeurde hier iets. Haar aanwezigheid werd zo sterk, ze pakte mijn stevig vast met het gevoel van welkom mijn zoon. Ik schoot vol van emoties en ik had het niet meer. Mijn lichaam was koud en rilde over mijn hele lichaam, omdat zij mij in haar armen had gesloten. Mijn vriendin vertelde dat haar moeder dit zou kunnen doen.

J de Bruijn

copyright©