Home » Verhalen » Helderruiken

Helderruiken

HELDERRUIKEN 

Een helderruikend medium of paragnost ruikt meer dan de normale geuren die aanwezig zijn, het zijn energie die omgezet zijn in duidelijke geuren. Een helderruikend medium ruikt dingen die een normaal mens niet kan ruiken.

Waar de energie vandaan komt van wat het helderruikend medium ruikt is niet helemaal bekend. Een lichaam kan energie uitstralen die worden opgevangen door een helderruikend medium of paragnost. Niet alleen een menselijk of dierlijk lichaam kan energie uitzenden maar alles wat leeft kan energie uitzenden

 Als ik naar mezelf kijk dan ben ik ergens of ik ben even op visite en dan krijg ik spontaan een zweetvoetengeur in mijn neus. Ik vroeg aan die persoon waar ik op visite was, ‘Heeft jou vader zweetvoeten’? ‘Haar antwoord was ja.’ Oké, zei ik. ’Want je vader is bij.' Ze zei;  ‘ik wist het.’ Soms krijg ik geuren door van mensen die over zijn gegaan en die geuren variëren van lekker tot vies en elke mens draagt ook een eigen lichaamsgeur.

RUIKEN VAN DE GEUR VAN EEN OVERLEDEN PERSOON .

Ieder mens heeft een bepaalde geur bij zich. Ook houden veel mensen van een bepaalde geur. Wanneer geesten aanwezig zijn kunnen ze zich kenbaar maken door de persoon iets te laten ruiken, wat die dan in verband met die overleden persoon brengt.

J de bruijn