Home » Verhalen » Mensen zijn ziek

DE MENSEN ZIJN ZIEK.

Ongeveer driekwart van mensen zijn ziek en een kwart zijn gezond, omdat zij bewuster met hun gezondheid omgaan. Als een mens geestelijk in de war is dan komen ze meestal bij een psycholoog of psychiater terecht. Als je daar éénmaal in de stoel zit, dan krijg je binnen de kortste keren medicijnen mee. Met gevolg dat je steeds zieker wordt in plaats van beter, want je wordt elke keer volgepropt met medicatie zodat je er moeilijk of niet meer van af komt. Verslaafd aan de oxazepam/prednison is een voorbeeld. Het is de bedoeling om het probleem bij de kern aan te pakken en niet te onderdrukken.

Mensen worden ook ziek gemaakt! Nee, wij laten ons ziek maken. Wat denk je van de vaccinatie tegen baarmoederhalskanker en de griepprik. Ik ken mensen die nooit ziek zijn of de griep hebben en sinds de griepprik hebben gehad zijn ze ziek en onderweg. Langleven de griepprik. En nu willen ze de jonge vrouwen vaccinatie toedienen voor baarmoederhalskanker. DOE HET NIET!!!  Het is een gemaakt medicijn door de elite die er lekker aan verdiend. Ze willen niet dat de mensen beter en gezonder worden. Ze willen dat je juist zieker wordt want dan kunnen ze aan je verdienen.

De elite bezit o.a. de banken, olie-industrie, de voedingsindustrie en farmaceutische industrie. Maar denk ook aan Microsoft. Ze spelen onder één hoedje en zij bepalen wat er op de markt komt waar jij ziek van wordt. En dan kunnen ze weer aan je verdienen. Controle via alle media, computers, smartphones, ziekmakende wifi. Wordt wakker, open je ogen voor het te laat is.

De kunst is zoveel mogelijk anoniem te blijven.

Wat denk van de wifi, dat is de grootste oorzaak van kanker samen met suikers en andere schadelijke voeding. Maar de mensheid heeft het gewoon niet door. Geloof je nu echt dat na al die jaren onderzoek er nog steeds geen medicijn is tegen kanker?  Dat houd de elite tegen. Om aan je te verdienen. En als je een gevaar wordt op wat voor manier dan ook dan wordt je zonder pardon opgeruimd. (vermoord) Dit gebeurd over de hele wereld, ook in Nederland.

De jeugd vindt het allemaal erg leuk die mobieltjes, computer en spelletjes. Ze zijn al aardig verslaafd geworden en ze kunnen gewoon niet meer zonder. En dat maar afvragen hoe ze aan hun lichamelijke klachten komen? Zoals: nek en rugklachten, blindheid, slapenloosheid en hun motoriek enz. Nee de jeugd en de volwassenen zijn zo verslaafd aan het worden dat ze als zombies rond lopen alleen hebben zij het nog niet door. Heel erg jammer want ze missen zoveel.  Dat is de opzet van de elite. Zorgen dat je niet wakker wordt, dom blijft, niet verder kijkt maar vooral niet verder denkt. Ja mag zeker niet te slim of bijdehand worden.

Ook via chemtrails proberen ze ons te vergiftigen. Er zijn inmiddels al heel wat klokkenluiders en gelukkig komen er steeds meer bij. Google en YouTube, er is genoeg over te lezen en………wetenschappelijk bewezen.

En het leuke is, de elite zal het nooit voor elkaar krijgen wat ze willen. Ook al zijn er al vele slachtoffers gevallen. Op een gegeven moment vallen ze steeds vaker door de mand. En hun karma? Dat is echt foute boel. Ook hun ontkomen er niet aan.

 

En onze voeding, daar wordt erg mee gerotzooid. Goedgekeurd door de EU lees je dan. Blijf altijd opletten wat je in je mond stopt.

En wat denk je van fluoride die in je tandpasta zit, die zorgt er ook voor vele lichamelijke klachten en het al het gif in groeten en fruit. (ook weer goedgekeurd) En heel veel zaden wat wij uiteindelijk weer opeten als eindproduct worden gemanipuleerd.

Dus geef zo min mogelijk informatie vrij via de digitale wereld. Denk goed na wat je allemaal plaatst op alle social media. Ook alle foto’s, gesprekken, emails, online word en excell bestanden en ga zo maar door alles wordt bewaard en opgeslagen in grote computers van Microsoft. Ze weten meer dan je denkt en dat is erg beangstigend.

Want waar is dan allemaal voor nodig zou je denken. Controle, controle over ons. Aan jou de kunst om zo veel mogelijk anoniem te blijven.

Social media? Niet nodig, ga gezellig bij elkaar op de koffie of borrel. Blijft jullie gesprek ook nog eens tussen jullie. Wel even je smartphone in een andere ruimte leggen want ook al staat hij uit kunnen ze je afluisteren. Ga lekker de natuur in weg van alle straling. Wordt weer één met de natuur want wij als mens functioneren nu eenmaal beter wanneer wij de trilling/energie hebben van de natuur.

Je zult als snel merken dat je je beter gaat voelen.

Dus ook weg met de schermpjes in je slaapkamer, overdag vast en zeker als het mogelijk is niet bij je lichaam dragen. Zet je wifi zoveel mogelijk uit en zet je mobiel op vliegtuigstand. Ga terug naar de basic. Het is het echt waard.

 

J de Bruijn