Home » Verhalen » Reincarnatie

Reincarnatie

Toen ik op de bassischool zat heb ik 3 maanden in het kinderziekenhuis gelegen voor hele zware hoofdpijnen. In het ziekenhuis hadden ze een grote zwarte plek ontdekt. De artsen dachten dat het een tumor was, maar dat was het niet en ze stonden voor een raadsel. Ze hebben van alles er aan gedaan maar konden niets vinden. Ik zei ook tegen die arts: “het lijkt wel of ik een speer in mijn hoofd voel.” Dat soort hoofdpijnen had ik. Alles  wat met een punt te maken had kon ik niet naar kijken en voelde dan een stevige hoofdpijnen. Toen ik uit het ziekenhuis ontslagen werd heb ik heel lang geen hoofdpijn meer gehad. Totdat  op mijn 20ste weer begon te komen. Ik zat thuis op de bank en ik raakte in een soort trans en zag mezelf op de grond liggen hoe ik vermoord werd en de pijn die ik op dat moment weer moest ervaren en ondergaan. Ik zag de zwaard op me afkomen en hij doorboorde zo tussen m’n ogen en ik verging van de pijn en zag mezelf daar dood liggen. Toen ik dat gezien had dacht ik, dat ik het verwerkt had, maar dat was niet zo, want ik bleef met die reïncarnatie pijnen zitten en ik ging onder reïncarnatie regressie. Deze gebeurtenis speelde af in de “Sahara.”

J de Bruijn

copyright©

 

 

 

 

BESTAAT DE DOOD?

Nee,  de dood bestaat  niet.

Sommige mensen zijn bang om dood te gaan omdat het onbekend voor ze is. Maar dat is nergens voor nodig  want er is leven na de dood. Je lichaam gaat dood en je ziel gaat verder. Elk mens krijgt weer een nieuw leven en nieuwe kansen. Er zijn natuurlijk ook mensen die niet meer terug komen en die gaat dan als gids of engel werken in het universum want die hebben hun karma verwerkt.

Onze zielen zijn circa 25.000 jaar oud en dat is nog voor het  Atlantis tijdperk. En in de tijd van Atlantis is de mens ook gecreëerd.

Reïncarnatie en incarnatie.

Voordat wij geïncarneerd worden dan spreken wij af bij wie wij geboren willen worden en welk land willen leven. Er was zelfs een vrouw die had afgesproken dat ze af en toe verkracht wilde worden. Nou dat verzin je toch niet, maar toch is het zo. En we hebben natuurlijk ook onze karma af te maken. Als jij gereïncarneerd wordt ligt alles vast wat je te doen staat. Het kunnen leuke dingen zijn maar ook rotte dingen. Ik zal een paar voorbeelden geven. Stel: je doet iemand wat aan of je steelt, uitschelden,  kleineren, of je vermoord iemand enz. dan kan je de klok er op gelijk zetten dat het jou straks ook gaat gebeuren, van wat men zaait zal men ook oosten. Ook ik moest het ervaren en heb heel wat mijn vorige levens mogen zien en de pijn daar van. Nou ik was geen lekkere jongen geweest toen die tijd.

Ik zie veel ellende om mijn heen en ik vroeg mij af waarom? Ik vroeg het aan mijn gids en later werd mijn vraag beantwoord. Alle natuurrampen ,  oorlogen,  ziektes en hongernood heeft alles met hun karma te maken en al deze mensen hebben er zelf voor gekozen om hun karma af te werken.

Er zal in de toekomst nog veel meer ellende komen en de mensheid  zal flink uitgedund worden. Dat heeft allemaal te maken met Atlantis. Een jaar terug had ik een voorspelling gedaan over de waternoodramp en die zal  ook nog wel komen en dat is ook  nodig om de wereld weer gezond te maken. Het is een hard gelach maar het is de realiteit.

Dus al het geld wat wij overmaken aan goede doelen voor hongersnood, ziektes en natuurrampen is voor niets, je geeft je geld aan die hoge pieten en daar moet jij keihard voor werken en in de hoop dat je goed werk verricht. Nee , die mensen die kan je niet redden want het is hun karma.

Ik wil het hier even bij laten.

J de Bruijn

Copyright©