Home » Verhalen » Helderziendheid

helderziendheid

WAT IS HELDERZIENDHEID

Een helderziende werkt veelal met zijn derde oog. Het derde oog bevindt zich iets boven het midden tussen de wenkbrauwen. Een helderziend medium krijgt door zijn derde oog beelden door zoals: kleuren, of bijvoorbeeld beelden uit andere landen. Voor het slapen gaan kan het zijn dat helderziende beelden door krijgt van onbekende gezichten en soms ook licht bollen.

Alles wat je met een derde oog ziet lijkt net op een film die afspeelt.

 

WAT MOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

De toekomst zien

Zien van beelden bij objecten

Het kunnen kijken in het menselijk lichaam en zo de kwalen vaststellen van organen. Het doorkrijgen van symbolen   Het zien van entiteiten (geesten/engelen), lichtbollen, lichtpuntjes, lichtflitsen.  Het zien van aura's, karakters en gevoelsexpressies in gezichten. Helderziende kunnen dingen of gebeurtenissen in het verleden, heden en de toekomst zien.

 

  J de Bruijn

Copyright

 

 

 

HELDERZIENHEID

Op een dag sprak ik een vrouw en die vertelde dat ze naar Egypte zou gaan.

Toen ik tegen haar zei dat ik dat leuk voor haar vond kreeg ik een beeld door van een man die naar haar zwaaide in de woestijn. Ik vertelde tegen haar wat ik had gezien. Met die zin: “als je in de woestijn loopt of je bent daar op je bestemming, dan kom je een man tegen die je naar je zal zwaaien”. Ik hoor het wel als je weer terug bent.

14 dagen later kwam ze terug en ik vroeg haar of ze die man nog tegen was gekomen? Het klopte inderdaad dat er een man was die naar haar zwaaide.

 

Op een avond lag ik in bed lekker tv te kijken en ik begon een beetje vooruit te staren. Het duurde niet lang voordat ik beelden door kreeg. Ik zag de doktersassistente met haar moeder lopen. Ze leken als tweedruppels water op elkaar. De volgende dag moest ik bij de doktersassistente zijn. Ik vertelde haar dat ze precies op haar moeder lijkt. Waar zij op antwoordde: “hoe weet je dat?” “ O, dat gok ik zomaar. ”Maar dat was niet zo, want ik wilde haar niet bang maken.

Maar zij bevestigde dat dat ik goed zat. Twee dagen later zag ik haar lopen met haar moeder. Wel leuk, want ik had die twee nog nooit samen zien lopen.

Als ik wel eens met iemand aan de telefoon zit, dan krijg ik beelden door hoe die persoon woont en leeft in zijn of haar woning. Op een dag zat ik met iemand aan de telefoon. Ik vertelde hoe haar huis eruit zag en waar alles stond. Al mijn dingen werden bevestigd en ik moest stoppen van haar. Ze vond mijn eng worden omdat ik alles bij het rechte eind had. Ja, soms zijn mensen bang dat je alles ziet en weet van ze, maar in werkelijkheid is dat niet altijd zo.

J de Bruijn

Copyright ©