Home » Verhalen » Zwarte magie

ZWARTE MAGIE

In heel mijn leven ben ik goed beschermd tegen het kwade.

Geesten oproepen en glaasje draaien daar deed ik niet aan en nu nog niet. Ik zag daar het nut ook niet van in om dat te doen. Ik wist zelf niet wat zwarte magie in hield. Tot ik het op een dag heb mogen ervaren.

De details laat ik maar achterwege en ik vertel het hier in grote lijnen.

Het ging zo.

Er was een vrouw die verliefd werd op mij. Na een week werd ik ’ S nachts mijn bed uitgroepen en ik kreeg een naam door en niets vermoedend ging ik gewoon weer slapen en weer werd ik wakker geroepen en dacht: “wat is dit?” Na de derde keer kreeg ik door van bovenaf dat het zwarte magie was. En ik, als een goed gelovige sul, dacht: “nee, dat kan niet!” want wie wilde mij nu kwaad doen?

Na een paar dagen werd mijn lichaam in beslag genomen en voelde ik mij slap en koud worden en even later ging het weg. Zo ging het een paar dagen door en er kwam ook een rust tijd aan.

Op een dag botste het tussen ons en een keer op een dag belde ik de paralijn op en ik kreeg een vrouw aan de lijn en vertelde tegen mij dat ik deze dame moest laten gaan want zij was niet zuiver bezig dus “zwarte magie.” Oké zei ik. Deze dame vertelde tegen mij. “Jo, ik snap niet dat je dat zelf niet in de gaten hebt en zeer zeker niet als jezelf spiritueel bent.” “Ja, ik ben nog nooit in aanraking geweest met zwarte magie, dus ik weet niet wat dat voor uitwerking geeft.”

“En wat ik nog niet snap?’ “als twee mensen verliefd zijn op elkaar, dan doe je dat soort dingen niet!” “nou ik niet ieder geval.” Na ons telefoongesprek heb ik er over na gedacht of de verbinding te verbreken met het kwade of te ervaren.

Ik koos om dit te ervaren maar wel met behulp van mijn begeleider of gidsen. Ik was er niet bang voor en ging ervoor. Nou deze jongen heeft het wel geweten, want dat was de zwaarste zwarte magie die er bestond.

Ik was op mijn werk en ik voelde die persoon, ze was druk bezig met mij en ik rook zwart. Ik kon even op dat moment geen kant op en voelde mij slap worden en een zombie. Ik vroeg om hulp van bovenaf of zij mij even konden helpen. In de middag voelde ik mij beter worden. Dit was niet de eerste keer, maar meerderen keren gebeurde dit. Ik was niet meer op deze aardbol en had geen kracht meer om mijn denkvermogen om te zetten op dat moment.

Op een avond lag ik onder de zonnebank en ineens klapte de deur open en de gordijnen gingen te keer, er kwam zwarte entiteit. Hij zag dat ik hem in de gaten had en hijvloog zo naar buiten toe. De bewerkingen gingen dagen zo door. Op een dag stapte ik op mijn scooter en vraag niet waar mijn hersens waren, want die had ik nier meer. Vlak voor de kruising werd er ingegrepen van bovenaf en ik schrok wakker. Als zij niet hadden ingegrepen, had ik dit niet meer kunnen na vertellen. “en ik dacht?” ja, dit kan zo niet langer en besloot hier een einde aan te maken. Ik vroeg om hulp van bovenaf en die gaven ze ook. Op een avond lag ik in bed en ik hoorde een afgrijselijke gil bij mij weg gaan dat ging door merg en been en toen dat gebeurd was, was ik bevrijd van zwarte magie. “En ik vroeg of ze mij voor altijd willen beschermen hier tegen.”

Deze dame probeerde het nog af en toe maar er was geen toegang meer voor. Ik vroeg mij dan ook af waarom ze dat deed en wat heeft het voor zin, want je wordt hier dubbel mee gestraft. Nou en dat heeft deze dame ook mogen ervaren en ik kan het weten.

Mensen die zwarte magie uitoefenen, die brengen schade aan hun spirituele gave, waardoor het vermindert en verzwakt of ze het helemaal kwijt raken. Dat niet alleen. Ook hun waarnemingen kloppen niet meer. Mensen die zwarte magie doen die kunnen het heel goed verborgen houden. Waardoor de geestelijke begeleiders er niet altijd achter komen en de hogere machten weer wel. Mensen die zwarte magie uitoefenen die kunnen niet tegen liefde en dan is mijn advies heel veel liefde daar naar toe sturen.

Tot slot. Ik kom nog wel eens mensen tegen die voor de fun entiteiten oproepen of glaasje draaien.

“niet doen, want je hebt alleen jezelf ermee.”

 

J de Bruijn

copyright©