Home » Verhalen » Huisreiniging

HUISREINIGING

Soms kan je het gevoel hebben dat er iets hangt in je huis of je hebt het gevoel dat er iemand in huis is. Er zijn genoeg dolende zielen / geesten die rond dwalen op zoek naar een persoon of woning waar ze zich prettig voelen. Dit zijn over het algemeen zielen die niet naar het licht durven omdat ze iets ergs gedaan hebben wat niet door de beugel kon of een ziel die te materialistisch was en nog aan zijn huis kleeft. Het kan ook zijn dat een ziel abrupt uit het leven is weggerukt door bijvoorbeeld moord of een ongeluk en denkt dat hij/zij nog leeft.

 

In veel gevallen komt het ook voor dat niet overgegane zielen hulp zoeken bij spirituele mensen of mensen die er voor open staan met een hulpvraag om hen verder te helpen naar het licht. Omdat veel kinderen ‘open’ staan en niet weten wat het is en waarom dit gebeurd kan het behoorlijk angstig zijn.

De ene heeft er last van de ander niet, het is maar net of je er gevoelig voor bent en er gehoor aan geeft. Soms horen mensen iets in het huis of ze zien dingen bewegen of de hond of de kat reageert erop. Dit komt omdat dieren paranormaal zijn en een antenne hebben voor dit soort verschijnselen.

Als u last heeft van ongewenste gast(en) dan kan uzelf daar wat aan doen. Je steekt een kaarsje en wierook aan en vraag dan met vriendelijk verzoek of diegene naar het licht wil gaan.

Wat voor wierook? Je mag het zelf weten, de ene gebruikt witte salie en de ander gebruikt gewone wierook. Het werkt allebei.

Mocht het niet baten dan zal ik eerst naar mezelf kijken, want angst speel ook een rol bij mensen. Hoe banger jij bent, des te meer je het naar je toe trekt. Vooral entiteiten met een lage trilling vinden het fantastisch om te zien hoe jij loopt te flippen als ze je ‘pesten’.  Zij zullen ook grote moeite hebben om naar het licht te gaan.

 

Als je zelf niet lekker in je vel zit kan je ook deze situatie veroorzaken. Door je frustratie die je niet uit, kan dit verschijnsel zich voordoen. Dan kunnen ook de dingen gaan bewegen en geluiden ontstaan of de lamp kan kapot gaan enz. Hier ben je zelf de veroorzaker en heeft dit niks met spoken te maken.

Wat er ook kan gebeuren. Als mensen te veel alcohol drinken of te veel blowen/drugs gebruiken dan ben je heel erg kwetsbaar en dan sta je open voor ongewenste personen door dat je aura je niet meer goed beschermd is. Je trekt dan negatieve entiteiten aan en voor je het weet heb je één of meerdere stemmen in je hoofd en veel ‘visite’. Dat is niet waar je op zit te wachten.

Mocht het allemaal niet helpen dan zal ik een geschikt medium inhuren die je huis kan reinigen.

Dit medium kan een ziel naar het licht begeleiden.

Wanneer een ziel eenmaal verwelkomd wordt door het liefdevolle licht en mee zal gaan zal deze zeer dankbaar zijn dat hij/zij eindelijk verder kan.

 

J de Bruijn

copyright