Home » Verhalen » Orbs

ORBS

Wat zijn Orbs?

Het is natuurlijk moeilijk om hier een duidelijk antwoord op te geven, maar ik zal mijn eigen ideeën neer zetten.

Want niet alle Orbs zijn echt wat vele denken. Orbs die gefotografeerd worden met een zeer gevoelige camera kunnen alle soorten Orbs vastleggen. Orb zijn: stofdeeltjes, waterdruppels, natte sneeuw kunnen Orbs achtige verschijnselen opleveren. Men zegt dat echte Orbs te zien zijn in een blije omgeving en ook  in een droevige gebeurtenissen. Orbs kunnen ook geestelijke energieën zijn van de natuur.

En na mijn eigen ervaring zag ik Orbs als gekleurde energie bollen en ze komen bij mensen die pijn hebben. Ik ben ook van mening dat Orbs vaak te zien zijn in een droevige omgeving. Bij mijn thuis heerst een hele fijne sfeer met veel positieve energieën, maar ook mezelf geestelijk en lichamelijk, maar ik heb nog nooit een Orb kunnen fotograferen. Maar goed buiten dat.

Ik zal een paar voorbeelden geven. Als men in de kroeg komt en je fotografeert met een digitale camera dan kan je heel veel Orbs fotograferen en in de kroeg zijn heel veel mensen die met  problemen zitten en  hebben. Het hoeft niet iedereen te zijn maar de meeste hebben problemen zoals met: relatie, thuis situatie, probleem met zichzelf (geestelijk) of werkeloos enz. ook in de disco. Mensen hebben plezier, maar ze laten hun negatieve gevoelens los.

Ik ben van menig dat Orbs gewoon energieën zijn van hun overgegane familie of vrienden die dan even komt kijken hoe het gaat met ze en dat ze ook best wel zorgen maakt om de mens die hier op aarde leven.  Wat ik hier boven ook al heb geschreven dat ook energieën van de natuur kunnen zijn en het hoeft dan niet perse met die persoon te maken hebben. Ik heb hier dan een paar echte Orbs staan.

 

J de Bruijn

Copyright ©