Home » Verhalen » Tarot

TAROTKAARTEN

De tarotkaarten heb je in verschillende soorten en maten en veel  mensen werken ermee.

Ik kom vaak op spirituele beurzen en zie dan heel wat mediums die met hun tarotkaarten  werken.

‘Ik dacht’; ‘nou dat is snel verdiend.’ Ik heb een paar keer zo’n consult gehad met de tarotkaarten en ik moet zeggen dat het niet altijd klopte wat de kaarten zeggen door het medium. Maar goed wie ben ik?

Op een dag had ik iemand gevonden die cursus gaf in de tarotkaarten leggen. Ik had mijn aangemeld en ik ging met volle moed er tegen aan. Toen ik begon kwam ik al gauw in conflict met de kaarten en mijn waarnemingen. Wat ik ook deed het bleef een tweestrijd.

Elke keer als iemand bij mij kwam met een vraag, dan kreeg ik  gelijk het antwoord door en pakte ik de kaarten dan was het niet zuiver meer. Ik ben er dan ook mee gestopt. Dus tarotkaarten zijn niet zo zuiver als men denkt. Dus mensen, mocht iemand  tarotkaarten voor je leggen ga er dan niet van uit dat het altijd klopt. Het is ook zo dat hij/zij de dingen verteld die jij graag wilt horen. Wanneer tarotkaarten van een medium ontnomen zou worden zou hij/zij in paniek raken.

 

DIT IS DE BOODSCHAP VAN DE WITTE BROEDERSCHAP

“Het Tarotspel komt uit Egypte. Het is daar gevormd door de zieners van destijds en is in oude lijnen van Atlantis afkomstig. Het is vaak vervormd en hervormd en is op een bepaalde wijze niet geheel zuiver. Het is een orakelspel net als de I Tjing. Het is minder zuiver geworden omdat steeds minder goede symbolen in de Tarot zijn ingeslopen. Deze minder goede symbolen geven aansluiting op negatieve elementen die over de aarde dolen. Symboliek is uitermate belangrijk bij het uitoefenen van rituelen. Symboliek die hoort bij de negatieve orde vindt ook onmiddellijk aansluiting bij die negatieve orde. Deze negatieve symbolen worden door deze negatieve krachten gebruikt om zich te verbinden aan de mens die zich hiermee bezighouden. Sommige mensen die dit niet weten, gebruiken deze symbolen en denken hiermee de juiste vorm te hebben gevonden. Vaak is men dan in contact met negatieve krachten. Men moet een goede zieneres of ziener zijn om te kunnen onderscheiden welke krachten positief of negatief zijn.

J de Bruijn

copyright©