Home » Verhalen » Gedachtenkracht

VALLENDE KAARS

Ik was bij een spirituele avond en er was een medium die gaf wat uitleg over van alles en nog wat. Voor haar stond een dikke grote brandende kaars van wel 5 cm dik. Ik keek naar die kaars en zei in gedachten: “ jij gaat vallen, jij gaat vallen”. Het duurde ook niet lang en hij viel om. Ik schok er best wel van want we hadden brand kunnen krijgen.

J de Bruijn

Copyright ©

GEDACHTENKRACHT 1

Wij kunnen met onze gedachten heel wat bewerkstellen. Soms kunnen gedachten heel erg eng zijn, want je hoeft maar aan iets te denken en het is er. Toen ik vrij jong was en de spirituele gaves al aardig onder de knie kreeg merkte ik dat je met gedachten een hoop kon doen. Op een dag kreeg ik bezoek van een vrouw en ze kwam gewoon even op de koffie. Toen wij aan de koffie zaten zei ze ineens: ‘ik kom gewoon voor de gezelligheid en meer ook niet want jij bent niet mijn type.’ Ik vond het wel kwetsend want daar ging ik ook helemaal niet van uit. Zij raakte mij wel met deze opmerking en ik ging met mijn gedachtenkracht haar manipuleren. Toen ik daar mee bezig was kreeg ze wel ineens gevoelens voor mij. Nou dat hoefde voor mij ook niet meer en ik kon haar krijgen waar ik wou. Maar ik ben een heer en hebt niets gedaan en ik stuurde haar naar huis. Even later kreeg ik vanboven een waarschuwing dat ik daar onmiddellijk ermee moest stoppen. Want ik was op dat moment niet zuiver bezig en dat staat bij mij toch wel hoog aan de vaandel om zuiver bezig te zijn. Deze vrouw had haar koffie op en ze is ervan doorgegaan. Ik ben er zelf best wel van geschrokken

GEDACHTENKRACHT2

Op een dag zou ik visite krijgen en ik had daar helemaal geen zin in. Ik ging met mijn gedachten aan de gang en stuurde het bericht door dat ik daar geen zin in had. Toen het zover was is die gene niet meer gekomen. Alles wat je ingedachte neemt stuur je het zo het universum in en wat je stuur krijg je op je pad. Zo zijn er mensen die bang zijn voor kanker en als je deze gedachte blijft houden dan krijg je het zeker. En dat geldt ook voor anderen ziekten. Ik heb soms van die dagen dat ik bang bent om een lekke band te krijgen en je kan de klok op gelijk zetten dat het ook gebeurt.

Om de kracht van een negatieve gedachte te neutraliseren ga je rustig en wel overwogen het tegenovergestelde positief vervangen. Bijvoorbeeld, als je denkt bij jezelf: “ik ben niet goed genoeg, ik zal nooit slagen,” meteen die gedachten te vervangen door “ik ben goed genoeg en het succes komt voor mij gemakkelijk.” Cancel de negatieve gedachte en zet hem om in het positieve. Kortom met gedachtekracht kan je een heleboel bereiken.

Nog een voor beeld: “Ik zeg altijd tegen mezelf ik ben gezond”. En ik ben ook gezond. Soms gebeurt ook wel eens dat ik last krijgt van lichamelijk klacht (en) en soms duurt dat wel een week of veertiendagen en dan word het eens tijd naar een huisarts te gaan en dan kom ik daar en dan is er niets aan de hand. Het kan ook niet anders want ik ben gewoon gezond. Mocht ik klachten krijgen dan zijn die meestal van een ander.